Over - Cramers van Asten

CRAMERS VAN ASTEN

Wie we zijn & wat we doen 
Cramers van Asten ademt een ongedwongen sfeer in een
ambiance van luxe en stijl, voor jong en oud.
Verschillende collecties die met veel zorg en passie zijn samengesteld. 
Van casual laid back tot de ideale business look en van trendy jeans tot luxueuze looks.

Cramers van Asten is een eigentijdse modewinkel, met een vestiging in Weert, gerund door Jos & Monique Cramers. Al meer dan 85 jaar brengen wij de meest toonaangevende modemerken samen onder één dak in onze winkel. In onze speciaalzaak wordt zowel heren- als damesmode verkocht.

In een prettige winkelomgeving vindt u een zeer uitgebreide collectie.
U vindt er kleding van veel internationale toplabels, en ook de (nog) minder bekende merken, die vaak zeer verrassende collecties bieden. Daarnaast ook volop accessoires om het geheel compleet te maken. Denk daarbij aan luxe en betaalbare schoenen, riemen, tassen, shawls, bijoux etc.
Service, passie en selectie. Deze drie factoren maken Cramers van Asten speciaal. Service met een hoofdletter. Passie voor mode, trends en ontwikkelen. Een enorme uitgebreide selectie van internationale labels en merken. Wij houden van mode en van ons vak. Daarom willen we dat u een bezoek aan onze winkel ervaart als een prettige belevenis.


Onze winkel is gevestigd in een van de mooiste winkelstraten van Weert, de Maasstraat 19-21. Tegenover onze zaak is de Marjon Snieders gevestigd en naast ons pand, het klooster. Parkeren is het gemakkelijkste op de Walburgpassage te Weert. Dit is ca. 50m lopen van de winkel.

Kom dus gerust binnen en
laat u verrassen door onze prettige ambiance.

ONZE MERKEN

BEKIJK AL ONZE MERKEN

INSCHRIJVEN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste trends, nieuws en events.

Moment
© 2018 CRAMERS VAN ASTEN | HOME | DISCLAIMER | PRIVACY